Verbeter het comfort en de energie efficientie van uw huis met nieuwe beglazing

Er zijn talrijke verschillende glasvarianten te verkrijgen. Een tijd geleden was enkel glas de standaard in de meeste woningen. Bij de bouw van nieuwe woningen is HR +++ glas vaak de standaard.

Maak uw woning energiezuiniger met HR beglazing

Bij gebruik van een ander type glas in een huis met momenteel enkel glas, zal de besparing op gas groter zijn. Bij het installeren van dubbel glas wordt er per vierkante meter jaarlijks 8,7 m3 gas bespaard. Bij het installeren van HR++ glas kunt u per vierkante meter jaarlijks 11,9 m3 gas besparen.

Alle andere soorten glas isoleren, terwijl enkel glas dat niet doet. Daarom kunt u besparen. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er vaak duurzaamheidssubsidies beschikbaar vanuit de overheid of gemeente. U kunt bij de gemeente of overheid navraag doen naar de duurzaamheidssubsidies die beschikbaar zijn, zodat u niet alleen kunt besparen op energiekosten, maar ook op de kosten van de aanschaf.

Wat zijn de kosten van het vervangen van glas?

Vaak maakt men de keuze om enkel glas te vervangen door HR glas. Er zijn verschillende factoren die de kosten van het vervangen van de beglazing beïnvloeden. Het is van essentieel belang om te beslissen of de kozijnen moeten worden aangepast voor de beglazing.

Als het glas van de beglazing dikker is dan het huidige glas, is de kans groot dat er aanpassingen aan de kozijnen nodig zijn, wat extra kosten met zich meebrengt. Ook zijn er meestal duurzaamheidssubsidies beschikbaar, zoals al eerder genoemd. Door dit kunnen de kosten worden verlaagd, waardoor het aanschaffen van nieuwe beglazing aantrekkelijker wordt.

Door enkel glas in uw woning te vervangen, kunt u het wooncomfort verhogen. De warmte in uw huis zal minder snel ontsnappen door de verbeterde isolatie. Het resultaat hiervan is dat uw energiekosten lager zullen zijn.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1447

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Heeft u last van beslagen beglazing aan de binnenzijde
> Wat als het middelste vlammetje anders van kleur is