Direct hulp nodig? Bel dan nu: 0800 - 45 27 426

Waarom 0800 Glashandel?

  • Snelle service
  • Klantgericht
  • Hoogwaardige kwaliteit

Glasservice van 0800 Glashandel in Eindhoven

Glasschade? Bel een glaszetter!

Is er bij u ingebroken en zijn uw ramen daarbij ingetikt? Dan heeft u snel nieuwe ruiten nodig! Het is niet veilig om hiermee te wachten, want zonder ramen kan er veel makkelijker opnieuw ingebroken worden. 0800 Glashandel in Eindhoven is direct in te schakelen bij glasschade. Onze ervaren en professionele glaszetters kunnen elke glassoort in elk venster, groot of klein, plaatsen. Schakel ons ook in als u een scheur of breuk in uw raam of bijvoorbeeld glazen douchewand heeft ontdek. Bij directe reparatie voorkomt u namelijk dat de glasschade erger wordt, en dat het glas daadwerkelijk breekt. De kosten blijven op deze manier laag en kleine glasschade is sneller weer verholpen als een heel nieuw raam plaatsen!

Montage

Een perfecte afwerking is standaard voor de glaszetters van 0800 Glashandel in Eindhoven. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Wij letten er uitermate goed op dat onze glaszetters volgens de laatste regels en normen monteren. Het is namelijk erg belangrijk dat glas goed wordt geplaatst, en dat is niet eenvoudig met al die verschillende glassoorten van tegenwoordig. En het werk wordt nog moeilijker door verschillende beglazingssystemen in stalen, kunststof of houten kozijnen. Zorg daarom dat u een ervaren en professionele glaszetter inschakelt van 0800 Glashandelin Eindhoven, want daar heeft u behoefte aan!

Neem nu contact op een glaszetter!

Heeft u vakkundige glaszetter nodig? Vul dan snel het contactformulier in of bel naar telefoonnummer 0800 – 45 27 426 (gratis) voor een afspraak. De medewerkers van 0800 Glashandel in Eindhoven staan u graag te woord!