Direct hulp nodig? Bel dan nu: 0800 - 45 27 426

Waarom 0800 Glashandel?

  • Snelle service
  • Klantgericht
  • Hoogwaardige kwaliteit

Diensten van 0800 Glashandel in Eindhoven

Aanbod van uw glashandel

Glaszetters van onze glashandel zijn ervaren, kundig en goed opgeleid. Het toepassen van glas in uw woning of bedrijfspand is voor onze werknemers daarom een eitje. Schakel 0800 Glashandel uit Eindhoven daarom in voor onder andere: het inmeten van glas, glasleveringen, reparatie en zetten van glas en nog veel meer handelingen die met beglazing te maken hebben. Wij kunnen ook glas-in-lood voor u repareren en plaatsen. Dit vergt een speciale techniek, maar die kennis hebben wij in huis en daarmee willen we u graag tot dienst zijn. Bovendien kunt u bij 0800 Glashandel in Eindhoven terecht voor honderden verschillende folies, deze zijn bruikbaar voor veiligheidsbeglazing in allerlei soorten en maten. Vraag naar de mogelijkheden door te bellen op 0800 – 45 27 426.

Subsidie voor isolatieglas

Een door de overheid in het leven geroepen maatregel: subsidie op isolatieglas. Een stimulans voor u om energiebesparende stappen te nemen in uw eigen huis. Als u gebruik maakt van isolatieglas gaan uw energielasten namelijk omlaag: u hoeft minder te stoken, want de warmte vervliegt namelijk minder snel. Het verhoogt dus het wooncomfort én het heeft een positief effect op de waarde van uw woning. De bedoeling is dat u een waardebon aanvraagt en die kunt u dan weer inleveren bij uw glaszetter. De waarde van deze bon hangt af van de vierkante meters isolatieglas dat u wilt laten plaatsen. Maak hier gebruik van en vraag bij ons om meer informatie!

Contact met een glaszetter?

Heeft u direct hulp nodig van een ervaren glaszetter? Schakel dan meteen de hulp in van 0800 Glashandel in Eindhoven. Vul ons contactformulier in of bel naar telefoonnummer 0800 – 45 27 426. Wij staan u graag te woord!